“Това, което се случи днес, е ужасяващо гадно! Гадно, гадно и пак гадно! Винаги съм знаел, че ръководството на “Титан” се гаври и подиграва с легендите на ЦСКА, но случилото се със Стойчо Младенов е върхът на идиотщината и простотията!”, заяви пред БЛИЦ Димитър Ангелов-Дучето.
 
“Стойчо бе уволнен по най-унизителния, най-мръсния и най-циничния начин. Направиха го хора, които нямат морал и които искат ЦСКА да върви надолу, надолу, докато накрая изчезне от футболната карта. А това са хората, които са собственици на нашия клуб. Дисциплинарното уволнение на Младенов е като плюнка върху неговия имидж и рейтинг. Представяте ли си – махат го, защото не бил ходил три дни на работа. Много е унижаващо, нали?!
 
Може ли тези така наречени босове да говорят, че уволнили Стойчо, защото не станал шампион и не бил отстранил Мура. Истината е следната – Младенов бе направил ЦСКА шампион, но “Титан” не позволи титлата да бъде узаконена. А “Титан” са чорбаджиите на нашия клуб. Те решават. Стойчо заслужава паметник за това, което извърши в ЦСКА. Пое отбора в тежък период, когато четирима от най-добрите ни играчи бяха продадени. Извърши чудеса, но “титаните” не поискаха да сме шампиони. Ако са искали, защо не бяха на ключовия мач с Миньор в Перник, когато по доста подмолен начин загубихме с 0:2. Защо ги нямаше и в Разград, когато се реши титлата?
 
Димитър Борисов явно има амнезия и не помни. Защо твърди, че Стойчо махнал 10 играчи преди мача с Мура? Младенов ги освободи, но след отпадането на ЦСКА от евротурнирите.
 
Гадно е, гнусно е да се постъпва така с легенда на ЦСКА. Но това не им е за първи път. Спомнете си какво се случи с Любослав Пенев. Същата история, същата драма!
 
Сега идва ред на Йешич. Аз му се обадих и му казах да внимава. Защото от Генерала “титаните” ще го превърнат в Редника. Ще унищожат и него. И след няколко месеца ще му бият шута”, завърши Дучето.