Шефът на фенклуба на ЦСКА Димитър Ангелов отиде вчера в офисите на "Титан", за да говори със собствениците Димитър Борисов и Иво Иванов. Дучето им казал, че в отбора ситуацията вече става нетърпима. Той е бил в "Титан" заедно с още двама активисти от фенклуба.

"Не мога да ви съобщя какво казаха те, но ще ви кажа ние какво заявихме", каза Дучето.

"Обяснихме, че ситуацията вече е нетърпима. Не сме обвинили никого персонално. Отговорността ние не я делим на футболисти, треньори и ръководство. Всеки, който работи в ЦСКА, има вина в това положение, с изключение на публиката. Публиката не може да е виновна. Моят договор, както и на останалите фенове с ЦСКА, е да си купим билети за мача. Уважаваме хората, които дават парите за ЦСКА, но това не снема вината за техни действия или бездействия. Казахме, че ако някой в ЦСКА не може, не знае или не иска да работи, най-добре е да си потърси друго занимание или препитание", каза още пред "7 дни спорт" Дучето.

Той добави, че ако има футболисти, които не играят заради забавените плащания, най-добре въобще да не излизат на терена.

"Ако каже преди мача, че няма да играе, защото не му е платено, окей. Но когато излезе на терена с червения екип, той трябва да даде всичко от себе си. Отношенията между ръководство и футболисти нас не ни вълнуват. ЦСКА е отбор, който винаги е играл за победа и първо място. Това, което се случва в момента в отбора, е позорно и срамно. Ако някой не може да се справи, по-добре да се оттегли. В ЦСКА няма вечни хора, вечна е само публиката", каза още Дучето. /БЛИЦ