Няколко милиона евро ще напълнят касата на ЦСКА след месец. Ръководството на клуба и това на Болоня, където играе под наем Валентин Антов, тези дни са започнали да оформят договора за купуването на защитника от италианския тим.

БЛИЦ припомня, че през зимата българският национал беше преотстъпен на отбора от серия А срещу 500 000 евро. Сега италианците ще преведат 3 милиона евро, които ще бъдат изплатени на два транша. Първият на стойност 2 милиона евро е очакван в Борисовата градина в началото на юни.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Отделно ЦСКА ще получи пари и от Русия за трансфера на Али Соу, който също през пролетта играе под наем. Ростов ще плати 3,5 милиона евро пак през юни и отново на траншове. Първият е от 2,5 милиона евро.

Всичко това означава, че скоро в ЦСКА ще имат 4,5 милиона евро от първите траншове по продажбите на правата на Валентин Антов и гамбиеца Али Соу.

Според запознати ЦСКА подготвя още една продажба през юни. Става въпрос за основен играч на отбора, който е спазарен за 1 милион евро. На неговото място обаче веднага ще бъде привлечен нов футболист. 
Купа на България - сезон 2020/2021
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството