Фен на ЦСКА изпрати писмо до медиите, в което се оплаква от тормоза, на който е бил подложен от страна на други привърженици на клуба при опит да си закупи билети за финала на купата на България срещу Левски в неделя. Радослав е прикачил и писмото си до ръководството на „армейците“, в което е описал обидното и незаконно поведение на въпросните запалянковци на „червените“, които са искали да четат лични кореспонденции.

Както е известно, ЦСКА изисква презаверяване на билетите за сектор „А“ за утрешния мач със „сините“, след като се появиха индикации, че привърженици на Левски са се сдобили с пропуски за централната трибуна на националния стадион. Освен това днес бяха пуснати в продажба и билети за сектор „Г“, които първоначално са били резервирани за притежателите на сезонни карти, но са останали непотърсени.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

ПИСМОТО НА РАДОСЛАВ ДО МЕДИИТЕ
"Уважаеми представители на медиите,
Днес в опит да си купя билети от касата на ЦСКА на Българска армия станах свидетел и бях подложен на безпрецедентни проверки. Тях съм описал в мейла си до клуба, който можете да прочетете по-долу.

Хубаво би било да посетите касите и да се уверите лично, за какво става дума. Опитайте се да купите билети за мача. Ще ви бъде интересно това, което ще последва.

Бъдете здрави.
Поздрави, Радослав"

ПИСМОТО ДО РЪКОВОДСТВОТО НА ЦСКА
"Здравейте,
Днес отидох до касите на стадион Българска армия с желанието да си купя билети за финала с Левски в неделя. Общо 5 броя – за мен, за сина ми на 12 г., за най-добрия ми приятел и за неговите синове, съответно на 13 и на 7 г.

За моя изненада, съжаление и най-вече раздразнение установих, че пред касите е обособен някакъв вид предварителен пропускателен пункт, състоящ се от поне 2 бр. /може и повече да са били, но ми беше трудно да идентифицирам, кой какъв е точно в тази постановка/ татуирани мускулести хомо сапиенс. Целта на този пункт беше да установи дали потенциалните купувачи са наистина цесекари и може ли да им бъде продаден билет. Проверката се състоеше в установяване на обективни факти и доказателства за клубна принадлежност като – дай ти вида фейсбука, имаш ли некви снимки от мачове, дай чатове с некой дето си си писал с него за билети…

Уважаемо ръководство на ЦСКА,
Аз съм цесекар от 1988 г., вероятно павианите пред касата Ви не са били родени тогава. Сина си заведох на мач на ЦСКА още когато беше на 4 г."

Знаете ли колко обиди и подигравки съм изтърпял от мои приятели, съученици и колеги, заради загубите през 90-те от Левски? След 7-1, след 5-0, след един куп обръщалки. И предполагам не само аз. Затова намирам цялата тази ситуация за изключително, изключително обидна.

Драго ръководство, другари,
Разбира се, че не си купих билети. Не минах теста за благонадеждност, а и загубих желание. Силно се надявам, клубът да няма никаква връзка с тези юнаци пред касите и бързо да вземете мерки за тяхното отстраняване. Ако ли пък това е Ваша инициатива, то не се чудете, че отборът няма истински успехи от много години и че стадионът е празен. С това отношение няма да се напълни никога.

Поздрави, Радослав".

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022