ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Един от фенклубовете на ЦСКА излезе с официално съобщение след победа с 1:0 над Спартак (Варна), който позволи на „армейците“ да запазят аванси от четири точки пред Лудогорец в битката за шампионската титла. Организацията „Червени шопи“ използва профила си във „Фейсбук“, за да опише емоциите на близо 200 деца, които феновете от Община Елин Пелин са завели на стадион „Българска армия“.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

По този начин малчуганите не само за първи път са посетили мач на любимия си отбор, да посетят клубния музей и да научат за славната история на ЦСКА от уредника Христо Христов – Чичо Граф, но се успели да се докоснат до любимците си първия тим на „армейците“ и да вземат автографи.

ПЪЛНИЯТ ТЕКСТ НА ПУБЛИКАЦИЯТА НА ФЕНКЛУБ "ЧЕРВЕНИ ШОПИ"
В името на ЦСКА!
Днес (б.ред. - в събота) бе голям празник, защото освен, че любимият ни клуб изигра поредния си мач, водещ към 32-та титла, той бе специален ден за всички червени сърца в Община Елин Пелин. По инициатива на Фенклуб „Червени шопи“ мачът ЦСКА - Спартак Варна бе посетен от близо 200 малчугани от общината, като за някои от тях това бе първи досег с любимия отбор. Те имаха възможност да стъпят на терена на стадион „Българска армия“, да посетят клубния музей, където научиха повече за славната червена история от чичо Граф. При посрещането на представителния мъжки отбор децата бяха удостоени с внимание от футболистите за автографи и снимки, а след това част от тях показаха и умения на терените за мини футбол на т.нар. Армейски следобед. Големият миг бе първият съдийски сигнал на срещата, последван от първата песен на стадиона, първия гол, първата победа. Нашата цел е да запалим децата по спорта, да ги научим да бъдат отговорни, дисциплинирани и да бъдат първи в живота, така както повелява армейският дух. Излишно е да споменаваме за песните в автобусите, за трепета от снимката с любим футболист, от слисаните детски лица от поредната хореография с марка Сектор „Г“, това е неминуемо. Желаем и занапред да бъде така, защото ЦСКА е за поколенията, ЦСКА е марка, еталон за величие в България и Европа.
С червено шалче в ръка, тук ще бъдат и нашите деца!
Не на последно място искаме да благодарим на всички замесени. Специални благодарности на лидера на Северната Трибуна Иван Велчев и Васко от „Офендърс“, които прегърнаха идеята и ни дадоха криле при осъществяването й. На изпълнителните директори г-н Орманджиев и г-н Филипов за логистичната подкрепа. На ръководството на Футболна академия „Мургаш“, учителите от ОУ „Стефан Стефанов“ и НУ „Отец Паисий“. На всички родители, които ни повериха децата си и бяха до нас в този вълнуващ ден. И на вас момчета и момичета от фенклуба!
Напред „армейци“ смело да браним нашето велико дело!

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК