Феновете на Берое нямат търпение да започва срещата с Рапид (Виена) от Лига Европа. Първият сблъсък от Третия квалификационен кръг стартира в 19:00 часа на стадион "Георги Аспарухов".

БЛИЦ разбра, че от няколко дни мобилният телефон на Илиан Илиев е прегрял, тъй като не спират да му звънят познати и ултраси, за да му пожелаят успех. Младият спец получавал и десетки SMS-и, като дори не успявал да отговори на всички.

"Тренер, ти си велик! Зарадва ни с Купата на България, направи достатъчно много за Берое, но нека приказката продължи. От все сърце ти желаем успех и силно се надяваме да елиминираме Рапид (Виена)", отправяли към Илиев горещите си пожелания привържениците на Берое.

На "Герена" тази вечер домакините от Берое очакват близо 10 000 души. Движението по магистрала "Тракия" е много натоварено. Фенове от Стара Загора информираха за БЛИЦ, че от всички коли и автобуси се веят зелени знамена.

Те се надяват и на подкрепата на любители на футбола и от София - "Гостуването на Левски на Калмар няма да се предава по телевизията, което значи, че много софиянци също ще дойдат на нашия мач."

"Надъхани сме да победим Рапид. От 24 години Берое не е играл в Европа. Футболистите трябва да бъдат спокойни и да знаят, че имат подкрепата ни. Ще създадем невероятна атмосфера по време на мача. Австрийците ще се шашнат още от първата минута", обещаха разгорещените ултраси на Берое./БЛИЦ