Феновете на „Левски” възнамеряват да прибегнат към резервен вариант за мач, с който на 24 май да бъде отбелязан 100-годишния юбилей на клуба.

Както е известно, Тодор Батков шокира с разкритието, че Лацио или Бенфика няма да пристигнат за честванията, тъй като нямало стадион, на който да бъдат посрещнати, а освен това и няма пари за подобно зрелище.

Привържениците на „сините” обаче смятат да прибягнат до любопитна алтернатива. Те обмислят да поканят 13 продадени в чужбина от "Левски" футболисти, които имат принос към клуба. Те ще бъдат помолени да излязат за шоумач срещу ветерани на „Георги Аспарухов”, съобщава "Труд". Освен това поканените играчи ще получат и почетни плакети.

За треньори на двата лагера ще бъдат поканени Люпко Петрович и Славолюб Муслин. От играчите се очаква да присъстват любимците на Сектор Б Жоазиньо и Гара Дембеле.

Привържениците на “Левски” се тревожат и от липсата на официално разрешение за шествие на 24 май. Работният маршрут е от НДК към паметника на Васил Левски. Ако властта окончателно не разреши проявата заради деня за размисъл преди евроизборите, фенове са готови да шестват импровизирано по тротоара по столичните булеварди...

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ