Привържениците на "Левски" разпространиха декларация, чрез която обявяват несъгласието си от решението на ръководството на клуба да подпише договор с турската болница "Аджъ Бадем". Новият спонсор беше представен днес по обяд на "Герена", което явно никак не се харесва на привържениците.

БЛИЦ публикува позицията на феновете (без редакторска намеса):

НЕ ПЕТНЕТЕ ИМЕТО НА ЛЕВСКИ!!!

Националният клуб на привържениците на ЛЕВСКИ и всички организирани фракции обявяваме, че сме крайно разочаровани от подписания договор между клуба и турската болница с глупавото име.

Обявяваме, че сме твърдо против всякакви взаимоотношения с бизнесмени, спонсори и т.н. от турски произход, както и с лица управляващи турски капитали.

Историческите факти, ИМЕТО на клуба ни, хилядите „дребните” символи, които са много важни за всеки син привърженик , патриотизма на Сектор” Б”, говорят сами за позицията, която изразяваме. Поради тази причина няма да правим подробен анализ, защо сме против този и всеки подобен спонсор.

Нека всички бъдат с ясното съзнание, че възможността привърженици на „ЛЕВСКИ” да ползват на преференциални цени услугите в клиниките на болницата ще остане само на хартия, тъй като е повече от цинична.

Уважаеми дами и господа, никакви финансови и нематериални облаги не са в състояние да петнят историята на СИНЯ БЪЛГАРИЯ!!!