ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Френски ляв бек дойде в ЦСКА, научи БЛИЦ. Бившият нападател на ЦСКА Шалозе Удоджи е очакван при "армейците" за преговори. Нджонго Присо, който вчера официално прекрати договора си с "червените", също води разговори отново да облече екипа на "червените".
 
Френският ляв бек Джордан Фак се присъедини към подготовката на ЦСКА. Той трябва да запълни празнината в лявата зона на отбраната на „червените“, която се отвори след напускането на Михаил Венков. За последно Фак е играл за френския Шатору. През миналия сезон 21-годишният бранител е изиграл 23 мача в Лига 2.
 
При „армейците“ се очаква пристигането на бившия нападател на тима Шалозе Удоджи. Нигериецът, който има български паспорт, игра за ЦСКА в периода 2007-09 г., като през 2008 г. стана шампион на България. След това той игра за гръцките Астерас Триполис, Платаниас и Атромитос, както и в румънските Астра (Плоещ) и Брашов.
 
Ндожнго Присо е пред завръщане на „Българска армия“. Камерунецът от вчера официално е с разтрогнат договор с „червените“, но вече е започнал преговори с новия треньор Стойчо Младенов отново да облече екипа на „армейците“.