Футболистът на ЦСКА Станислав Шопов благодари на феновете на отбора и призна, че "червените" са защитили честта си при успеха с 2:0 над Левски. Въпреки победата, "армейците" останаха на второто място в крайното класиране, след като Лудогорец победи с минималното 1:0 Черно море във Варна и титлата отново е за "орлите".

"Благодаря на всички фенове, които дойдоха на стадиона. Победата е заради тях и заради самите нас. Бяхме изненадани от състава, с който излезе Левски срещу нас. Очаквахме същия състав, както срещу Лудогорец, а решиха да излязат по тотално различен начин, но ние ги победихме и сме горди от самите нас. Защитихме честта си", коментира Шопов.

"Говорих с едно-две момчета от техния състав и те казаха, че са разочаровани, защото не са играли предния мач срещу Лудогорец. Знаете какъв е зарядът на тези мачове и всеки футболист иска да играе в тях", добави футболистът на ЦСКА.

„Няма да се оправдаваме и другата година отново ще се борим. Вярвам, че можем да пробием в евротурнирите", каза още Шопов.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига