Един от набедените за освобождаване от "Левски" - защитникът Пламен Крумов, се надява да остане на "Герена". От няколко дни бранителят не спирал да се моли на спортния директор Георги Иванов-Гонзо, изразявайки категоричното си желание да продължи да играе със синия екип.

29-годишният Крумов не успя да впечатли през есента и на "Герена" решиха да го отпишат. Бившият играч на Локомотив (София), Миньор (Перник), Берое и други клубове обаче има действащ договор с "Левски" и държи да го изпълни. Източници на БЛИЦ разкриха, че защитникът дори бил склонен да си намали заплатата, само и само да се смилят над него и да остане при "сините".

И докато Крумов е готов на компромис за намиращия се в сериозна финансова криза "Левски", един от чужденците извива ръцете на клубното ръководство. Ненужният македонски вратар Кристиян Наумовски се дърпа при преговорите за прекратяването на договора му с клуба. Стражът настоява да получи няколко заплати като компенсации. Пред шефовете Наумовски изложил мотивът, че през лятото заради "Левски" е отхвърлил предложение от друг клуб, а сега "сините" го оставят на улицата. Както вече стана ясно, днес договор с "Левски" подписа сръбският вратар Боян Йоргачевич. Негова резерва се очаква да бъде Пламен Илиев, за когото на този етап няма постъпили оферти и най-вероятно ще остане на "Герена".