Полузащитникът на "Левски" Владимир Гаджев се оказа златната резерва на Николай Митов, след като асистира за победния гол срещу ЦСКА, реализиран от Жоао Силва в 90-ата минута за крайното 2:1 за "сините".

"Заслужено победихме, поне според мен. Във всяко едно отношение ги надиграхме. Абсолютно повече искахме победата, бяхме задружни, и когато се раздадеш на 100%, дадеш всичко от себе си, нещата се получават", каза Гаджев.

"Аз давам сърцето и душата си за "Левски", независимо от съперника", категоричен бе Гаджев, завърнал се в игра след лечение на контузия.

"Нали искате да стават хубави дербита. Мисля, че днешното бе на много добро ниво", добави Гаджев, който отсъства от терените 40 дни: "Тежко ми е, беше ми доста тежко. Радвам се, че накрая направих това центриране, защото преди това можех да отбележа и гол. Радвам се, че всичко приключи добре. Влязох в игра, помогнах, с каквото можах, въпреки че ми беше тежко, и не съм на 100% готов за игра. Трябва да сме щастливи и доволни от победата, играта на отбора. Възстановяването ми вървеше по план, почувствах се добре, треньорът ми гласува доверие, за което съм благодарен. Щях да съжалявам за пропуснатите положения, ако не бяхме победили. Но се радвам, че Жоао Силва реализира. Сега всички сме щастливи."

"В последните мачове показахме, че може да претендираме и за двата трофея. Но всичко е в наши ръце. Трябва да продължаваме да играем по начина, по който играхме днес и ще успеем да запишем дубъл", добави Гаджев.