Халфът на националния отбор Владимир Гаджев изрази оптимизъм за предстоящата среща с Норвегия от европейските квалификации. Днес Любо Пенев и футболистите заминаха за Осло, където утре от 21:45 часа ще започне срещата.

„Има настроение в нас, настроението и мислите ни са насочени само и единствено към победата. Следващият мач е много близко във времето, така че сме се настроили, мислим позитивно и отиваме с добро настроение за мача с Норвегия“, каза Гаджев.

„Ако продължаваме да мислим за мача с хърватите, утре ще изпитаме големи трудности, така че трябва да се настроим за нов мач с позитивни мисли и позитивна нагласа, отиваме да спечелим.“

„По-агресивно от последния мач, по-организирано като отбор. Ако го направим, сигурно ще имаме успех. Със сигурност може да се притесняваме от всеки отбор, ако не сме на нужното ниво. Трябва да сме максимално концентрирани и да покажем играта, която можем и със сигурност ще се поздравим с успех", добави халфът.

„Направихме някакъв анализ, просто не се получи. Знаем какви са ни били грешките, ще се опитаме да ги коригираме, това ни беше най-слабият мач от много време насам.“

„Всеки един отбор е възможен, ако ние изглеждаме по начин, който можем и трябва, всеки един отбор е възможен. Няма каква да ни мотивирам другите мачове, знаем какви качества имаме, надявам се утре на терена да го покажем, ако успеем със сигурност ще имаме успех и добри резултати“, завърши Гаджев.