Халфът на „Ботев” Милен Гамаков бе избран за най-добър играч на 22-ия кръг на „А” група. Полузащитникът на „канарчетата” вкара единия от головете при победата с 2:0 над ЦСКА. Успехът прати пловдивчани в първата шестица за сметка на „Левски”. Срещата породи много коментари, но Гамаков заяви, че мачът е бил изцяло феърплей.

"Мачът с ЦСКА беше изцяло феърплей", сподели Гамаков, който изпревари Лъчезар Балтанов и Владимир Гаджев в анкетата.

"Вчера като видях новините не ми стана приятно от това, което прочетох, но мача с ЦСКА беше изцяло феърплей. Това, което се говори не е хубаво. Имахме два дена почивка и сега предстои да ни дадат новите цели. Аз се надявам на по-голямо класиране и да сме в призовата тройка. Показахме на цяла България, че играем добър футбол и с късмет, и повече увереност можем да постигнем топ 3. През лятото дойдохме много нови момчета с воля, хъс и които си вярваме. Стиснахме зъби и успяхме," заяви той.

"В "Ботев" всичко е наред. Изплатени са всички заплати. Не е имало проблем и не смятам, че ще има. Според мен всички мачове от плейофите ще са трудни. Събрани са най-силните отбори и всеки мач ще е много интересен", каза още халфът на „Ботев”.

„Не съм разговарял с Петев, но само той може да реши дали ще ме повика в националния отбор или не. Очаквам добра игра срещу Италия и да спечелим точки", завърши младият полузащитник.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите
Купа на България - сезон 2014/2015