Един от голмайсторите за "Ботев" (Пловдив) при победата с 2:0 над ЦСКА - Милен Гамаков категорично заяви, че "армейците" не са "легнали" на "жълто-черните", които след успеха днес се класираха за първата шестица на плейофите в "А" група за сметка на "Левски".

"Никой не вярваше в нас за трите мача, но показахме добра игра във всичките. Заслужено надиграхме и спечелихме срещу ЦСКА. И трите мача бяха трудни, но и трите носят по три точки. Благодаря за феърплея, благодаря и на своите съотборници. Играхме за себе си, не за някого другиго, не сме затворили никакви усти", коментира Гамаков.

"Апелирам българските клубове да разчитат повече на български играчи. Днес бяхме 11 български играчи срещу 7-8 чужденци в ЦСКА. Не мисля, че ЦСКА е легнал, според мен мачът беше здрав и те показаха някаква игра, но мисля, че ние бяхме по-добри. Амбициите са възможно по-голямо класиране. Допреди 2,3 часа не се знаеше къде ще играем, сега ще се радваме на успеха, после ще мислим за класирането. Показахме на цяла България, че заслужаваме да сме в първата шестица. Това, че няма да има дерби ЦСКА - "Левски" не е наш проблем, просто така се получи", добави Гамаков.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015