Mарк-Емилио Папазов се превърна в герой за Хебър, който победи с 3:1 Берое в последния кръг и си осигури оставането в Efbet Лига, докато старозагорци отиват на бараж срещу Спортист (Своге). 

19-годишният нападател е преотстъпен в Пазарджик от ЦСКА. Папазов влезе на смяна днес и вкара първите си два гола в Efbet Лига. Taлантът беше много щастлив след победата над Берое. Той се надява на грешна стъпка на Лудогорец и титла за ЦСКА, а от новия сезон да играе за "армейците".

"Чувствам се невероятно, не мога да го опиша с думи. Влязох след 60-ата минута, направих дузпата. Вярвах, че съдбата ще ми се усмихне. Благодаря на Господ, на майка ми, на приятелката ми, на цялото семейство“, каза Марк-Емилио Папазов.

"Не само тази вечер бяхме силни. Откакто господин Пенев дойде. Заслужавахме да останем. Треньорът ми каза да спазвам тактическа дисциплина и да се връщам в защита. Със сигурност е огромна радост за нас, за всички фенове, които идват да ни подкрепят. Надяваме се и през следващия сезон да останем“, каза още той.

„Със сигурност Любослав Пенев ще намери нещо, от което да е недоволен. Важно е, че днес са повече добрите моменти. Първо - малко почивка. После - връщам се в ЦСКА и се надявам да захапя там и да ми дадат доверие. Надявам се Черно море да излезе на макс и да победи Лудогорец, а ЦСКА да победи във вечното дерби срещу Левски“, добави Папазов.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига