Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов определи група от 19 футболисти за гостуването на Черно море във Варна. Мачът от 12-ия кръг на "А" група е утре от 12:30 часа на стадион "Тича" и ще бъде предаван директно по ТВ+ за абонатите на "Булсатком".

Сред избраниците на Младенов не попадна Серж Нюаджи, който донесе победата с 1:0 над "Левски" във вечното дерби. Вчера БЛИЦ ви съобщи, че тогоанецът е контузен и е под въпрос за двубоя с Черно море. Невъзстановени напълно са още Тодор Янчев и Мишел Платини, които обаче попаднаха в групата. Сред 19-те е и привлеченият от Локомотив (Пловдив) защитник Юнес Бенжелюн, на рядко се случва да попада в разширения състав за официалните двубои. С "червените" във Варна е и аржентинецът Себастиян Скиорили, който все още не е дебютирал за ЦСКА в "А" група. Джереми Родригес пък пропуска срещата във Варна, тъй като е болен.

Групата на ЦСКА: 12.Томаш Черни, 88.Благой Макенджиев, 4.Михаил Венков, 5.Тодор Янчев, 8.Лукас Саша, 9.Себастиян Скиорили, 10.Сержиньо, 11.Иван Бандаловски, 15.Станко Йовчев, 17.Абел Анисе, 19.Апостол Попов, 20.Александру Пакурар, 23.Мишел Платини, 24.Бернардо Тенгариня, 25.Ангел Грънчов, 29.Тасио, 33.Юнес Бенжелюн, 66.Пламен Крачунов, 99.Нджонго Присо

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА