Георги Иванов даде пресконференция след загубата от Берое с 0:1. Пред телевизията, която предава мача, Гонзо говори за спортно-техническите детайли от двубоя, а на брифинга засегна основната тема - безпаричието на "Герена".

"Не вярвам това да са някакви причини, т.е. чисто финансови, че футболистите играят без премии или не са получили заплати. В крайна сметка всеки трябва да се развива като футболист и като човек. Най-важно е личната амбиция, да растат, те са в най-големия клуб в България. Смятам, че във всеки един мач, в който се раздаваш, вдигаш нивото си. Не мога да разбера грешките, които нашият отбор допуска - те са елементарни и детски. Просто няма как да си обясня нещата, които си случват. В мача с Монтана ни вкарват след центриране от аутлинията, срещу Берое след гол от корнер", заяви Гонзо.

На въпрос, проблемът не се ли крие в това, че съвместява много длъжности, Георги Иванов отговори: "Не смятам, че проблемът е треньорът или липсата на директор. Проблемът не е чисто организационен, а финансов, ако трябва да говорим точно. Смятам, че клубът е структуриран правилно, единствено ни липсват финансите, за да се развиваме."

"Имаме гаранция, че в близките 1-2 седмици нещата ще се нормализират и футболистите ще получат по една заплата. Вижте, навсякъде нещата са тежки, но не това е причина за загубата днес", завърши треньорът и директор на "Герена"./БЛИЦ