Футболната федерация на Грузия публикува официална позиция след катастрофата на българския национален отбор в Тбилиси преди утрешния мач от Лигата на нациите. Президентът на централата Леван Кобиашвили изрази готовност да помогне на българската делегация и пожела здраве на всички наши представители.

Както е известно, двата автобуса, превозващи родните национали се блъснаха в тунел в грузинската столица. Единственият сериозно пострадал е Тодор Неделев, който се подложи на спешна операция на черепа.

Голям късмет за Неделев! Ето какво е спасило живота му

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

"Много съжалявам за инцидента. Жалко е, че подобно нещо се случи на колегите ни от БФС по време на пътуване. Българският футболист Тодор Неделев, който снощи имаше нужда от медицинска помощ, е под наблюдението на лекари. Членовете на делегацията се чувстват добре и се подготвят за утрешния мач. Грузинската футболна федерация оказва цялата необходима помощ на представителите на гостуващия отбор. Пожелавам успех на всеки играч и член на делегацията на българския национален отбор", пише в изявлението на Кобиашвили.

"С притеснение разбрах новината за катастрофата на колегите от България. Предоставяме всяко възможно съдействие на гостите. Пожелавам на Тодор Неделев и на всички от делегацията да бъдат здрави", добави бившият ляв халф-бек на Шалке 04 в публикация в „Туитър“.

Човек от БФС с ексклузивни разкрития пред БЛИЦ за ужаса с националите СНИМКИ

Екипът на БЛИЦ пожелава бързо възстановяване на Тодор Неделев.