Футболните ни национали ще излязат срещу Грузия със специални фланелки в подкрепа на пострадалия и опериран по спешност Тодор Неделев, научи БЛИЦ. 

Мачът от Лигата на нациите остава по програма - от 19:00 часа в неделя, въпреки че представителите на УЕФА в Тбилиси предложиха на нашата делегация срещата да бъде отложена заради инцидента с катастрофата, при която Неделев пострада.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

БЛИЦ разбра, че представителите на БФС, които са с отбора ни в Грузия, спешно са изработили фланелки с лика на Тошко Неделев. Именно с тях националите ни ще излязат преди мача утре на стадион "Динамо Арена" в Тбилиси, изразявайки подкрепата си към своя съотборник и приятел. 

Бомба в БЛИЦ: Toшко е добре, но се появи немалък проблем! БФС плаща хиляди 

В осмата минута на двубоя утре (б.р. - Неделев играе с №8) пък се очаква играта да бъде прекъсната за кратко и всички да аплодират Неделев, изпращайки му положителна енергия, научи още БЛИЦ. 

Стадионът ще бъде препълнен, след като домакините продадоха всички билети и по трибуните ще има около 55 хиляди грузинци, които също се очаква да изразят подкрепата си към пострадалия български национал. Припомняме, че преди дни нашите паднаха от този съперник с 2:5 в Разград. Грузинците имат пълен актив от 9 точки след трите победи в първите си три мача в тазгодишното издание на Лигата на нациите, докато България е само с 2 в актива си.

НАШАТА ГРУПА В ЛИГАТА НА НАЦИИТЕ