Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов е приготвил списъка с имената на играчите, чиито договори с клуба изтичат през юни,  но той желае да ги задържи в състава си. Отделно легендата на „червените“ е готов с имената на футболистите, на които няма да разчита. Младенов вече е докладвал на Гриша Ганчев какви са намеренията му и е предоставил двата списъка. Както и трети - с исканите от него нови попълнения през зимната пауза.

Winbet - победата е емоция! (18+)

През ноември собственикът на ЦСКА ще започне да привиква в офиса си поотделно футболистите с изтичащи договори и попадащи в плановете на Стойчо Младенов, разбра БЛИЦ.

Припомняме, че от 1 януари всеки играч с контракт, приключващ през юни, ще може да преговаря и подписва предварителни договори с всеки един клуб.

А футболистите с изтичащи договори с ЦСКА не са малко. Става въпрос за цели 14 имена.

Това са: Густаво Бусато, Димитър Евтимов, Юрген Матей, Карл Метс, Пламен Гълъбов, Брадли Мазику, Тибо Вион, Иван Турицов, Жеферсон, Карло Мухар, Жуниор Нзила, Греъм Кери, Жорди Кайседо и Ахмед Ахмедов. От изброените Мухар и Нзила играят под наем в ЦСКА.

Така че - задават се нелеки дни за преговори с футболистите, на които Младенов желае да разчита и напролет. 

Ако Жорди Кайседо бъде продаден през зимата, ЦСКА има почти сигурен вариант за негов заместник - нападател от Бразилия, за което БЛИЦ вече писа. За еквадореца пристигна наскоро оферта от Франция, а интерес към него продължава да проявява турският Газиантеп.  
Efbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа