Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Илиан Илиев ще запише официалния си дебют начело на "Левски" срещу ФК Сараево. Мачът от втория квалификационен кръг на Лига Европа е утре от 20:00 часа на "Герена" и ще бъде предаван директно по "Нова телевизия". Оказа се, че това не е първи сблъсък на Илиев с ФК Сараево. Спецът се похвали на пресконференцията преди двубоя, че вече два пъти е побеждавал този съперник, като си пожела да повтори успеха и сега, но вече с "Левски".

"Пазя добри спомени от Сараево. Преди години, когато бях футболист на Маритимо, играхме с тях и ги отстранихме. Това беше малко след войната в Босна. Тогава играеха по-затворено. Към днешна дата тези отбори се опитват да играят атакуващо, вижда се, че има промяна. Затова утре не очаквам само да се защитават. Не вярвам да има подценяване от наша страна, защото това ще бъде неуважение към хората, които ще дойдат да ни подкрепят и към самите нас", коментира треньорът на "Левски".

Справка на БЛИЦ установи, че Илиан Илиев е играл с Маритимо срещу Сараево през август 2001 година. Срещите са били от квалификациите за Купата на УЕФА. Маритимо печели и двата мача с по 1:0, като варненецът записва по 90 минути - първо в Португалия и след това на реванша в Сараево. Утре Илиев излиза в третия си сблъсък срещу босненците.