ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов говори след нулевото равенство в дербито с Левски. След ремито "червените" остават на върха, но вече имат само две точки повече от преследвача Лудогорец.

"Получи се безличен мач. И двата отбора, моето мнение лично е, че бяха прекалено предпазливи и по-скоро гледаха да не загубят, а не да спечелят. Напрежение е нормално да има, щом се бориш за шампион. Лесно е, ако си вкъщи. Нормално е да има напрежение. Футболистите са селектирани и трябва да носят на напрежение“, започна Филипов.

 WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

"Ако ме питате мен, моето най-голямо желание е да има юноши на ЦСКА в отбора, да има клубът идентичност. Направили сме една програма да се работи много по-сериозно в школата, но това ще даде резултат след време. Стартовият състав е решение на треньора", каза той, след като ЦСКА започна без нито един българин сред титулярите.

"Футболистите имаха желание, вложиха се в мача, но просто за мен имаше малко повече притеснение, повече страх от необходимото, повече респект към Левски. Трябваше много повече да направим, за да спечелим", продължи Филипов. 

"Няма как с притеснение и оправдание да спечелим титлата. Трябва да си смел, уверен, всеки мач да има заряд в играта и тогава ще спечелим титлата. Не ме притеснява това, че не сме победили. Тези дербита са трудни. Една точка взимаме, което ни оставя да водим на Лудогорец с две точки. Все още сме на първо място. Имаме след две седмици директен мач с Лудогорец на „Армията“. Идеята беше да спечелим днес, но не се получи“, съжаляваше Филипов след двубоя със "сините".

"Забелязах го (б.р. - спречкването глава в глава между Брадли де Нойер и Станислав Шопов). Неприятна ситуация, не е хубаво това да се случва. В мач с много напрежение и заряд явно не им издържаха нервите“, коментира изпълнителният директор на ЦСКА.

„Не знам какво има Ивелин Попов предвид, ние не сме се радвали, че не сме загубили. Футболистите бяха много разочаровани от крайния резултат. Не сме радостни от резултата, който се получи днес“, завърши Филип Филипов.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК