Треньорът на "Левски" Илиан Илиев изрази мнение, че има пълно доверие на футболистите си, като ни най-малко се съмнява, че някой го саботира. Утре на "сините" предстои мач с бившия тим на наставника - Берое. Двубоят от 20-ия кръг на "А" група е от 16:00 часа на стадион "Георги Аспарухов". Илиев се изказа ласкаво за Берое, заявявайки, че момчетата на Петър Хубчев играят много дисциплинирано.

"Няма такива, които да излизат на терена с нежелание. Само вие ги забелязвате тези неща. Аз не мисля, че някой играе срещу мен. Всеки от футболистите излиза на терена, за да се раздава за "Левски" и да се доказва. Просто някой може да не е имал ден и заради това да не е играл така, както се е очаквало. Нежелание не съм видял в последните мачове. Вижда се, че играем с огромен хъс. Единствено видях притеснение при играта с топка, и то голямо, но за нежелание не може и дума да става", заяви Илиан Илиев на пресконференцията си преди мача с Берое.

Треньорът помоли феновете на "Левски" да бъдат търпеливи и да помогнат на отбора в деликатната ситуация, в която се намира в момента.

"Нека феновете помогнат и заедно да излезем от тази ситуация, в която сами изпаднахме. Надявам се продължаването напред за Купата на България да направи така, че футболистите да бъдат по-освободени психологически. Знам, че рано или късно те ще покажат това, което могат. Трябва да запазим хъса и желанието за игра. Едно нещо ми направи силно впечатление на мача с Литекс. При грешката на Нуно Пинто за втория гол на Литекс, трима футболисти отидоха и веднага го подкрепиха. След тази ситуация бях сигурен, че няма как да получим гол. Необходимо е да играем със същия хъс и взаимопомощ", коментира наставникът на "Левски".

"Всеки има право да изразява недоволство oт представянето ни. Феновете трябва да разберат, че отборът се опитва да излезе от тази ситуация. От доста време "Левски" няма трофей и сега сме близо и до двата. Не трябва да се притесняваме от нищо. Казах от начало, че искам Купата и шампионската титла. Няма притесняване и затормозяване. Всичко е в краката и главите на футболистите, те добре го знаят", каза Илиев.

"Берое играе доста дисциплинирано в своята половина и на контраатака. Това не ни изненадва, очакваме го от всеки, който идва на "Герена". Това, което трябва да променим от мача с Монтана (0:0) са агресията при играта с топка. Ако не губим топката, няма да има възможности за контраатаки", добави наставникът на "Левски", който през 2010 година спечели Купата на България с Берое и достави неистова радост на цяла Стара Загора.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ