Футболистите на ЦСКА се събраха на „Армията” за началото на лятната подготовка. В 8 часа на стадиона вече бяха пристигнали почти всички играчи, които ще носят през следващия сезон червената фланелка в Югозападната „В” група. Сред тях са опитните Борис Галчев и доскорошният капитан на Локомотив (София) Александър Бранеков.
 
Денят е исторически за „армейците”, тъй като за първи път в дългогодишната си история те започват подготовка от позиция трето ниво на българския футбол.
 
Поради факта, че треньорът Христо Янев извика избраниците си рано сутринта, на стадиона в Борисовата градина нямаше нито един запалянко.
 
Тук обаче бе известният домакин бай Добри, който приветства новите попълнения с думите: „Хайде, момчета, стягайте се. Почваме от „В” група, но пак сме си европейски отбор!”.
 
В 8.30 часа „червените” ще потеглят за Тетевен, където ще премине първата част от лятната им подготовка. Те ще останат там две седмици и ще изиграят две контроли – на 10 юли срещу Спартак (Плевен) и на 14 юли срещу втория отбор на Литекс.
СТЕФАН РАЛЧЕВ/БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПО-КЪСНО СПИСЪКА С ФУТБОЛИСТИТЕ, КОИТО ТРЪГВАТ ЗА ТЕТЕВЕН