Българският национал Иван Иванов сподели, че най-вероятно се разделя с Партизан след мачовете с Лудогорец. В сряда от 20:30 часа Русия и съотборниците му гостуват на "Лудогорец Арена" в първи двубой от третия квалификационен кръг на Шампионската лига. Срещата ще се предава директно по ТВ7.

„Нормална среща между два отбора. Няма да е нищо по-специално. Играя срещу мои сънародници и приятели. Ще ми бъде приятно да се изправя срещу тях. Никога не съм играл срещу Лудогорец“, коментира защитникът.

„По-важното е как ще се отнесем ние към самия мач. Не трябва да има никакви сантимети от моя страна, а и от страна на моите съотборници. Нашата цел е да постигнем добър резултат“, добави футболистът на Партизан.

„Никога не съм играл на този стадион. Изцяло съм концентриран върху предстоящия мач и сега не мисля за трансфер. Аз съм дал информация на нашия щаб за всеки един български футболист на Лудогорец“, сподели Русия.

"Казах, че на 100% оставам за мачовете с Лудогорец и след това ще взема решение. Знаете, че желанието ми е да премина в друг клуб. Имам една-две оферти, всичко може да се случи", добави Иван Иванов, който отдавна е желан от швейцарския шампион Базел.