Една от легендите на българския футбол Иван Вуцов е убеден, че България може да добави нови три точки към актива си срещу Дания в световната квалификация от Група “B” на зона Европа. Двубоят е утре вечер от 21:00 часа българско време на Националния стадион “Васил Левски”.

“Трябва задължително да използваме инерцията от добрия старт и да продължим със същата сила. Ще ни бъде трудно и тежко, защото Дания е корав противник. Нямат кой знае какви изявени личности, но са здрави и сериозни като колектив. Играем трудно срещу тях в последните години. Независимо от всичко обаче аз смятам, че успехът ще бъде за нас”, категоричен е Иван Вуцов пред “Тема Спорт”.

“Любо Пенев има сериозни проблеми с контузени футболисти и Дяков е наказан, но има кой да играе. Не е толкова страшно. Не трябва да се предпазваме от нищо, а трябва ние да ги натискаме и да водим играта. Още от първата минута трябва да ги почнем и да им покажел, че няма лабаво с нас, и вярвам, че така ще бъде. Предполагам, че този път ще има и повече публика. Хората вече са се прибрали от почивки и отпуски и ще дойдат на стадиона. Вече има какво да видят, националният ни отбор започва да се събужда и пак да радва феновете”, допълни бившият силен човек в БФС.