Един от собствениците на ЦСКА – Иво Иванов, заяви след края на мача с Лудогорец (2:2), че "армейците" са се отпуснали и това е причината да изпуснат победата, след като до 86-ата минута водеха с 2:0. Босът вярва, че ЦСКА е на прав път и не смята, че съдията Георги Йорданов е помогнал на "червените".

"Поведохме с ранни голове, но се отпуснахме и бяхме наказани в края. Какво ни струва да разделим по точка с Лудогорец? Това е мач, в който се игра феърплей. Допуснахме грешки, но това не означава, че следващия полусезон няма да ги бием в Разград", коментира Иво Иванов, който вечеря заедно с Кирил Домусчиев след дербито.

"Не само с него съм приятел, а и с Венци Стефанов, Кольо Гигов, Гриша Ганчев... Това значи ли, че не трябва да играем футбол? Не смятам, че съдията е свирил за ЦСКА", добави пред "Канал 3" Иво Иванов и не скри, че е разочарован от резултата: "Отпаднахме физически. Това се вижда с просто око. Започнахме добре, поведохме с два гола, след това си помислихме, че сме спечелили и ни изравниха. Господин Борисов си има важна работа, затова не беше на мача, а и е суеверен. Не виждам разлика дали на стадиона ще е той или аз, или Венци Живков. Не съм виждал Борисов да играе централен нападател, така че не виждам кой знае какво е станало. През седмицата ще направим анализ защо се е стигнало до този частичен обрат през второто полувреме. За мен лично - отпаднахме физически. Смятам, че днес късметът бе на страната на Лудогорец", продължи Иванов.

"ЦСКА е на прав път. Не искам да коментирам думите на Домусчиев, защото той е малко по-емоционален. Когато види повторенията, ще разбере, че не е имало съдийски аванти. Има още 3-4 отбора, които са претенденти за титлата. Не сме само ние с Лудогорец", каза още босът на "армейците".