Ръководните кадри на ЦСКА и Лудогорец поляха равенството 2:2, колкото и странно да звучи това. Веднага след драматичния мач собственикът на клуба от Разград Кирил Домусчиев се разбесня, като скочи не само на съдийството в двубоя, а и направи на нищо колегите си от ЦСКА. Минути по-късно обаче богаташът се отправи към ресторанта на "Армията", където седна на една маса с боса на ЦСКА Иво Иванов.

На тежката софра бяха още изпълнителният директор на "червените" Венци Живков, Димитър Пенев, както и треньорът на Лудогорец Ивайло Петев. В звездната компания попадна и строителният магнат Георги Илиев-Майкъла, президентът на Светкавица (Търговище) Петко Матеев, както и мениджърът Владимир Стойчев-Хиената. Липсваше Димитър Борисов, който според думите на Иво Иванов не присъствал на мача заради суеверие.

Иво Иванов, Домусчиев и компания демонстрираха приятелски отношения и добро настроение. Но още щом видяха, че медиите ги дебнат да ги заснемат, набързо свалиха усмивките от лицата си и се прикриха в ресторанта, дърпайки щорите. Шефът на ЦСКА дори помоли фотографите и журналистите да ги оставят на мира, за да могат да се навечерят.

Гощавката продължи близо 2 часа - до около 22 часа, след което всички се разотидоха от "Армията".

След драматичния мач имаше сериозно напрежение пред стадиона на ЦСКА, където бесните фенове обградиха съблекалните, недоволни от изявите на любимците си, които водеха в резултата с 2:0 до 86-ата минута след 2 гола на Жуниор Мораес. Тогава обаче Кешада намали за 1:2, а Иван Стоянов със страхотно воле изравни за 2:2 в последната 90-а минута, което попари домакините и отреди на Лудогорец да зимува на върха в "А" група. Гневни фенове на ЦСКА твърдяха, че двата отбора се били разбрали да завършат 2:2, като се усъмниха, че е имало заложени пари на този точен резултат.