Председателят на Управителния съвет на "Левски" Иво Тонев контрира Николай Костов, заявявайки, че "сините" имат пари за селекция. Както е известно, треньорът каза преди дни, че исканите от него футболисти няма как да дойдат, тъй като струват пари.

"Искаме бързи, млади, технични, а ако може и да са красиви футболисти. Но такива струват пари. А ние нямаме пари", каза Костов.

Твърдението му обаче беше оборено от Иво Тонев. Шефът отпътува днес към Анталия и ще гледа на живо контролата на "сините" с Краснодар, която стартира в 16:00 часа.

"Пари има, но това не значи, че трябва да бъдат харчени безумни средства за трансфери", коментира Тонев на аерогара "София".

Шефът категорично отхвърли твърденията за скандал в клуба между треньора и шефовете и отрече появилите се спекулации, че вече се подготвя смяната на Костов със Станимир Стоилов.

"Очевидно на някои хора им се иска да има проблеми между мен и треньор. Но аз нямам никакви проблеми с Костов, както и той няма с Георги Иванов. За момента Костов е треньор на "Левски". Договорът му е до края на сезона, по-нататък ще видим какво ще става. Резултатите обаче винаги са важни", обясни Тонев.

"Ако взимаме футболисти, те трябва да отговарят на нивото и класата на "Левски". Против съм това просто да се привличат някакви футболисти. За Ламин Диара от Партизан ще има яснота до довечера. Чакаме решението му. Иначе сме се договорили с Партизан", добави силният човек на "Герена".

"Продължаваме да търсим класен централен защитник", каза още Иво Тонев.