Изпълнителният директор на “Левски” Иво Тонев се прибра заедно с отбора от втория подготвителен лагер в Кипър. Шефът на “сините” коментира представянето на футболистите в контролите, обяви промените в клуба, които бяха вече известни и взе отношение за загубите на Лудогорец в Марбея.

„Не искам да деля играчите на нови и стари. Това е колектив, който трябва да играе добре през пролетта. Нови, стари, трябва да си помагат един на друг”, заяви Тонев.

„Отправил съм конкретно предложение към Йовов, което той прие. Кирил Вангелов също дойде, ще има и една промяна в УС”, обясни шефът на „сините”.

„Каквото допускаме като грешки, трябва да изчистим. Достатъчно време имаме да довършваме, ще довършим тук. Винаги е по-добре да побеждаваш, отколкото да губиш. Важно е идеите за играта на треньора да бъдат разбрани от играчите. Не искам да коментирам противниците ни, интересува ме само Левски”, отсече Иво Тонев.

„Лудогорец играят с доста сериозни противници. Аз като разбрах колко е бюджета на един от водещите отбири в Кипър, ми стана малко неприятно. 11,5 млн. евро... нашите са около 5 млн. евро. Да не говорим за Локомотив (Москва), които имат 90 млн бюджет, Ростов – около 30. Трябва да направим така, че да играем качествен футбол. От контролите не могат да се правят големи изводи, но важно е да има конкуренция в състава”, завърши изпълнителният директор на “Левски”.