Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Група от 18 футболисти на "Левски" беше определена за дербито от 26-ия кръг на "А" група срещу ЦСКА. Двубоят е утре от 17:45 часа на Националния стадион „Васил Левски".

Участие в него няма да вземе Дарко Тасевски. Македонският полузащитник изненадващо не попадна в групата, въпреки че не е контузен. А и очакванията бяха един от най-опитните в редиците на "Левски" да играе срещу ЦСКА, тъй като на трибуните ще има много мениджъри, а както е известно, ръководството на "сините" се надява да го продаде след края на сезона.

Тасевски ще пропусне трети пореден мач. Тази пролет техничарят разочарова с изявите си и след срещата с Локо (Сф) (1:1) беше изваден от групата за двубоя с Черноморец, а срещу Калиакра остана на пейката през всичките 90 минути. Сега той отново ще гледа отстрани своите съотборници, което едва ли му се харесва. Тасевски има 4 попадения в 20 мача през този сезон в "А" група, но явно следващите седмици ще са последните му за клуба.

Както е известно, след мача със "железничарите" от отбора беше изваден и Сержиньо Грийн, който вече дори не тренира със "сините".

Място в разширения състав на "Левски" за дербито с ЦСКА не са намерили още Даниел Младенов и юношите на клуба Стефан Станчев и Божидар Митрев. Младокът Антонио Вутов пък е сред 18-те и има шанс утре да дебютира във вечното дерби.

Групата на "Левски"
Вратари: Пламен Илиев, Димитър Илиев
Защитници: Дъстли Мюлдер, Иво Иванов, Орлин Старокин, Александър Башлиев, Сюлейман Диамутен, Нуно Пинто, Йордан Милиев
Полузащитници и нападатели: Даниел Димов, Антонио Вутов, Владимир Гаджев, Тони Калво, Христо Йовов, Симеон Райков, Жуниор, Кристовао Рамос, Иван Цветков