Бившият защитник на ЦСКА Джаксън Менди, за когото БЛИЦ първи съобщи, че напуска "червените", нападна жестоко Александър Томов. Бранителя вече е част от Литекс, но призна, че сърцето му остава в ЦСКА.

"През последните няколко дни чух много неприятни неща за мен и моята личност. Аз обаче избрах да запазя мълчание, за да видя реакцията на хората. И реакцията бе много лоша, прочетох много груби неща. Но сега ще проговоря, защото искам да е ясно каква е истината, искам да съм ясен с вас. Единствената причина да напусна се нарича "господин Томов". Спрете да говорите, че съм искал повече пари и подобни глупости. Няма нищо общо с това. Просто не мога да разбера човек, който не уважава нищо и никого! Човек, който лъже нонстоп!. Пак казвам, той е единствената причина да се махна.

Ще дам интервю след няколко дни и ще разберете всички. Сега сте ми бесни, защото напуснах, и ви разбирам. Но се натрупаха твърде много неща., които не можах да понеса. Искам да ви благодаря за всичко, което направихте за мен. Може и да ме мразите, но аз ви обичам. Тръгнах си, но ЦСКА остава в сърцето ми. Томов със своите действия ме принуди да напусна. Така, че идете при президента и го попитайте за истината. Призовавам го поне един ден в живота си да бъде честен. Ако ви излъже, значи не ви обича. Съжалявам, никога няма да ви забравя. Благодаря ви за всичко!", написа в социалната мрежа "Фейсбук" Джаксън Менди.