Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов заяви, че очаква нови попълнения по време на лагера в Холандия. Днес "червените" излетяха от летище "София" за Ниската земя, където ще бъде втората част от подготовката.

"Разбира се, че ще бъде късно, ако дойдат нови попълнения в Холандия, но по-добре късно, отколкото никога. Очакваме да пристигнат нови попълнения, защото имаме нужда от нови състезатели", коментира Младенов.

"Групата е същата, която бе в Боровец. Не сме правили никакви промени. Отиваме с ясното съзнание, че там имаме да изиграем 5 контроли, с които да можем да влезем в нужната форма. Избрахме най-доброто от предложенията за контроли. Нека да мислим позитивно и всеки да си върши работата. Това, че има съмнения около участието в Лига Европа ми е най-малкият проблем. За мен е важно да влезе всеки един играч в добра форма. В първия етап съм много доволен от подготовката, с изключение на тия два дни там. Сега имаме малко повече от две седмици да коригираме каквото пропуснахме и мачовете са точно затова – да се избистри състава и да имаме опции, да знаем на кого можем да разчитаме", допълни специалистът.

"Бай Добри? Къде по света се коментира домакина? Бай Добри просто го преместихме в "Б" отбора. Той вече е част от втория отбор", каза още треньорът на ЦСКА.

Наставникът призна, че клубът търси нов вратар. Екзекутора на Ливърпул не очаква, че Райс Мболи ще остане на "Армията" през новия сезон.

"С тия два блестящи мача на световното Райс трудно може да остане в ЦСКА. В момента търсим вратар, защото съм убеден, че Райс ще се продаде".