Полузащитникът на Лудогорец Христо Златински отчете след успеха в Белград, че смяната на Стойчо Стоев с Георги Дерменджиев е дала положителен резултат. Националът смята, че именно треньорската рокада преди реванша с Партизан е изиграла ключова роля за продължаването към групите на Шампионска лига. Разградчани тази вечер завършиха 2:2 с "гробарите" в Белград и се класираха за плейофаа.

"Надявам се, че ще влезем в Шампионската лига и там ще се покажем на добро ниво. Въпреки че срещата завърши 2:2, контролирахме мача през цялото време. Дано имаме късмет при жребия. Няма проблем, че играем пред такава многобройна публика, не ни пречи. Всеки от нас има своя опит в такива мачове, пред много зрители, и не ни влияе", коментира халфът.

"Допуснахме леки грешки, а както се казва, все пак се учим от тях. Дано правим все по-малко грешки и да допускаме по-малко голове. Но смятам, че отборът израстна тактически и натрупа опит. Контролирахме мача, владеехме всяка една линия. Смяната на треньора ни се отрази положително", добави Златински.

Шампионска лига - сезон 2014/15

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите