ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Фенове на сръбския шампион Партизан и румънския първенец Стяуа са участвали в погрома над сградата на БФС. Ултрасите от Белград и Букурещ са били в София за участие в турнир в памет на покойния голям привърженик на ЦСКА Дени и с готовност са се включили във вандалската акция, която опорочи протеста на червените фенове срещу неразбориите около клуба.

Според "24 часа" хулиганите се появили откъм стадион "Българска армия" и преминали като хали покрай Националния стадион „Васил Левски”. Сред тях бил и небезизвестния Калоян Стоянов - Цимбика, както и стюарди, използвани от "Титан" в някои от последните мачове на ЦСКА. Групичката се отправя директно към централата на футболния съюз, като увлича и останалите фенове, а какво се случва там вече всички знаят.

Част от хулиганите проникнали чак до втория етаж на БФС и изпочупили всичко по пътя си. На третия етаж в шок била служителката от международния отдел Ивелина, която била дошла да си вземе някакви документи. Озверялата тълпа обаче така и не стигнала до нея.