Легендата на "Левски" Кирил Ивков сподели пред БЛИЦ, че вече не е част от ръководството на клуба. До днес той беше член на Управителния съвет, но Тодор Батков му е съобщил, че е освободен. Босът на "сините" обяви по-рано днес промените, които настъпват на "Герена". Част от управата на "Левски" стават Иво Тонев и Стилян Шишков.

"Присъствах на днешното събрание, но вече не съм в управата на "Левски". Батков ми съобщи, че съм освободен, благодари ми за всичко", заяви Ивков пред БЛИЦ.

"Разбрах, че Иво Тонев и синът на професор Шишков са новите хора в управата. Надявам се с тях да бъдат по-добре нещата. Отдавна забелязваме, че Тодор Батков има проблеми с финансирането на клуба. Във всички български отбори има затруднения. Радвам се, че в "Левски" влиза нов спонсор", продължи клубната легенда.

"Оставам шеф на школата на "Левски-Раковски". Батков ми обеща, че ни чака светло бъдеще. Знаете, че от години искаме стадион "Раковски". Надявам се най-после да го получим. Това е най-хубавото място в София, но ми е мъчно като го гледам всеки ден в това състояние", каза още Кирил Ивков.