Собственикът на Локомотив (Пловдив) Константин Динев заяви, че преминаването на Сержиньо в "Левски" не е сигурно. Както е известно, Георги Иванов-Гонзо вече сподели, че харесва португалския халф и ще се радва, ако го има в състава си.

Динев снощи изгледа на живо контролата на отбора си в Банско срещу Монтана, загубена с 1:2.

"Трудно ни бе да се противопоставим на Монтана с толкова много момчета от школата. Според мен това бе доста полезна контрола. Все пак, още сме в началото на подготвителния период. Доколкото знам, играчите тичат много. Не мога да правя заключения за състоянието на отбора от този мач", заяви Динев.

Босът коментира и трансфера на Михаил Венков, както и преговорите за привличането на Вилфред Нифлор. Коко Динев не подмина и темата за евентуалната продажба на Сержиньо в "Левски".

"С Мишо Венков всичко е договорено, с Нифлор предстоят още преговори. Надявам се накрая да се разберем. Дори и с неговото привличане обаче ще продължим да търсим нови играчи до края на трансферния прозорец. Иначе няма нищо сигурно около трансфера на Сержиньо. Имахме само кратък разговор с Тодор Батков по този въпрос. Португалецът е добър футболист и ние не държим да го продаваме или преотстъпваме. Нямаме намерение да се разделяме с никого от сегашните ни играчи. Искаме в отбора да има силна конкуренция на всеки пост, за да можем да постигнем целите си", допълни Динев.