Членът на Управителния съвет на ЦСКА Иво Котев изрази задоволството си от победата над Берое с 1:0 в мача от 15-ия кръг на “А” група. Той обаче беше бесен на съдията Радан Мирянов.

”Лека шега може да ни изиграе контузията на Неманя, която беше категоричен червен картон. Незнайно защо съдиите продължават да ни шарят с картони. Бяха ни дигнати картони днес за безобидни положения, други на Берое бяха подминати. Категорично ви заявявам, че на трибуната говорих с по-голям съдия от тоя, който свири днеска - Радан Мирянов. Той ми заяви, че това е категорично червен картон на Веско Пенев. Определено смятам, че има някаква тенденция с картоните. Знаете шампионатът в какъв мащаб е и нищо чудно тези картони след време да ни натежат доста, беснееше Котев.

- Няма смисъл да подаваме жалба, защото като картоните няма да се върнат. Факт е обаче, че доста мачове подред ни вдигат картони, които са безпричинни често пъти. Много мачове има още до края, директни двубои, с лидерите има да се срещаме още по три пъти, нищо не са пет точки. Нивата е дълга.”