Александър Томов е човекът, който все още спъва подписването на договор от страна на ЦСКА с голям генерален спонсор. Шефът заяви това на днешната пресконференция в Борисовата градина.

"Спекулира се постоянно с господин Стивън Ло - няма такова нещо. Мога обаче да ви кажа, че този проект в Равно поле (изграждане на голям комплекс, част от който е и голф игрище) ще бъде от голямо значение за цялата страна. Аз представлявам проекта от българската му страна. Да, това е една от възможностите, но не е водещата, има друга, по-добра. В България няма компании, с малки изключения, които да отговарят на условията - да извадят минимум 1 милион евро кеш за ЦСКА. Има три компании, едната е в "Ботев", в Лудогорец и М-Тел, която е в "Левски". Ние търсим договор за минимум 1 милион евро на година", заяви Александър Томов.

"Чуйте ме внимателно и запомнете, мое е решението засега да не бъде подписан договор с основния спонсор. Още на 30 декември можехме да подпишем с малка или средна компания междинен контракт. Не искам обаче да слизаме отново на нивото 300-400-500 хиляди лева. Да, това са пари, които помагат, но те са ръкав, гръб, а ЦСКА се нуждае от голям спонсор. Дайте ми още малко време, оставете ме аз да свърша тази работа", завърши оптимистично Томов.

КУПА НА БЪЛГАРИЯ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ