Поставянето на козирка на Сектор "А" ще забави откриването на новата централна трибуна на стадион "Георги Аспарухов". Това заяви председателят на Управителния съвет на "Левски" Иво Тонев, който е ангажиран основно със строителството. Началникът каза в "Спортно шоу Гонг" по "Дарик" радио, че има изгледи Сектор "A" да бъде готов да посреща фенове още в края на септември.

"Много е вероятно края на септември Сектор "А" да бъде готов да посреща фенове. Ако съумеем да поставим и козирка обаче, може да се забавим малко. Козирката се поставя с много големи кранове и скеле пред трибуните. Така че, докато се поставя тя, трибуната ще е неизползваема", обясни Иво Тонев.

"Не мога да кажа дали ще започне строителство на Сектор "Б". След като завършим Сектор "А", искам да кажа някои неща, защото много се изговори в предишните месеци. Ние трябва да подходим много внимателно по отношение на строителството на другите сектори“, поясни Тонев.

На въпрос дали в "Левски" мислят за откриване на Сектор "А", подобно на това на трибуна "Моци" на стадион "Лудогорец Арена" (с концерт на Цеца Величкович и други актуални изпълнители), председателят на Управиелния съвет на клуба от "Герена" каза: „Мисля, че е несериозно да говорим дали ще каним певици за отриването. Ако решим да правим нещо, няма да каним такъв тип изпълнители. Ние имаме друга визия.“

Тонев каза също така, че какъвто и да е изходът от на финала за Купата на България срещу Черно море "сините" трябва да продължат възходящата линия на развитие. Както е известно, битката за трофея е на 30 май от 20:00 часа на стадион "Лазур" в Бургас - "Много е важна тази Купа и този финал, дори в емоционален аспект за "Левски" като луб и за феновете. Финалът си е финал и каквото и да стане, "Левски" трябва да продължи да се развива и да не задлъжнява към никого.“

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015