ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

Феновете на Миньор (Перник) решиха да прекратят войната си с кмета Станислав Владимиров и да предложат връщането в клуба на бившия изпълнителен директор Велизар Димитров.

Това е решено на вчерашното събрание на привържениците. То е установило, че запалянковците са събрали само 1600 лв в подкрепа на отбора, което е изключително нищожна сума за съществуването на „жълто-черните“.

 200 лв Начален Бонус Спорт!

Именно поради липсата на интерес от страна на феновете да издържане на любимия си клуб е стигнато до съгласие за прекратяване на войната с кмета Владимир, който се закани да спре финансирането на отбора заради сбиването с агитката на Берое по време мач от 1/16-финалите за купата на България.

Освен това феновете на са предложили градоначалникът да върне на работа изпълнителния директор Велизар Димитров, пише „ZaPernik”. Привържениците обещават да освиркват и гонят легендата на ЦСКА, който минава за любимец на Станислав Владимиров. Запалянковците се надяват, че така общинското финансиране на Миньор ще бъде възстановено.

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК