Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски направи култов коментар след убедителната победа над Левски с 2:0 в първия полуфинал между двата тима в турнира за Купата на България. Босът на „смърфовете“ отсече, че трофеят остава на „Лаута”, съветвайки другите да не се надяват да го спечелят.

„Няма смисъл да ми задавате въпроси за Купата? Ние си бяхме достатъчно силни в мача. Решил съм всичко преди реванша. Казах им на играчите да се прибират, да почиват и в неделя да му мисли другият мой любим цвят. Нашият въпрос е решен, ако не помните какво казах преди четири месеца, да го повторя. Второ или трето място и Купата за нас – това е. Другите хич да не се надяват”, каза Крушарски след мача.

„Два месеца не играхме, второ за 20 дена да направиш подготовка, която трябва за 30 – не става. Третият мач ще ни е още по-добър. Локо има стил, ако не сте го забелязали, не разбирате от футбол. Има ред и дисциплина и това е хубаво. Феновете ме носят на ръце, но имаше и трудни периоди. Ако всичко върви по мед и масло, нямаше да бъда тук”.

Winbet - победата е емоция! (18+)

„Никакви реванши, тъй като Купата е при нас и няма да излезе. Няма да има реванш. Левски са приключени, защото сега дойдоха Тити и Наско и казаха, че ще минат през гара пред нас, но се оказа, че гарата е с бая бариери. Безплатни съвети не давам, но по някое време ще искам пари от вас, тъй като трябва да издържам отбор и ДЮШ”, продължи босът на Локо (Пд).

„Акрапович утре си заминава. Докогато иска, ще стои. Той удържа най-тежкият момент. За нас е удоволствие да гледаме какво става на терена. Ние този път ще минем над три кръга в Европа. Надграждаме лека-полека. Нещо не ни стигат силичките, но сега се готвят старателно, а момчетата са разбрали и си знаят урока“.

„За Георги Иванов в Левски? Който е дошъл при мен, трудно си е тръгнал. Искам да направя един апел към един бивш треньор и състезател на Локомотив. Ако има доблест, да се откаже от треньорството. Той каза, че от моя син футболист няма да стане. Нека му се извини. Тези мои синове ядат най-много бой от мен и треньора и не ги толерирам. Аз ги мачкам най-много”, завърши Крушарски.

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2019/2020