Играй БЛИЦ ГЕЙМ - ТУК!

Две от големите легенди на ЦСКА – Стойчо Младенов и Георги Димитров-Джеки, коментираха загубата от “Левски” с 1:2. След поражението и победата на “Ботев” (Пловдив) “червените” вече са на четвърто място в класирането.

“Коментарът ми за мача?! Ще кажа само едно - вече няма шанс за титлата. Ако бяхме победили “Левски”, се връщахме сериозно в битката за първото място. След загубата нещата стават много сложни. Да коментирам състава на ЦСКА за дербито?! Не желая. Ще кажа, че не обичам да коментирам работата на настоящите треньори, въпреки че Милен и Йешич го направиха за мен. Сега е лесно да критикувам", отсече Стойчо Младенов, цитиран от “Меридиан Мач”.

“Докарахме го да треперим дали ЦСКА ще играе в Европа. Има много сбъркани неща в клуба. Милен Радуканов иска да е шампион само на думи. Видяхме какви ги върши на дела. Имаш добри футболисти, а да постигаш такива резултати, е недопустимо. ЦСКА загуби дербито в средата на терена, в защита също бяхме слаби”, добави Георги Димитров-Джеки.

“Жал ми е за феновете. Неудобно ми е заради тези хора, които дават всичко за ЦСКА. На мен ми е неудобно, но на треньор и играчи – май не. Не може това момче Миленчо да се държи така пренебрежително по време на пресконференцията след двубоя. Да спре да се прави на Моуриньо, а да бие глава в масата и да е по-нисък от тревата. Много зависи как ще си подредиш отбора на терена. Не може всеки мач да излиза с различен състав. Мишел Платини ти е най-добър, а ти го пускаш за по 20 минути. Не става така. Сега решили да го превъзпитават, когато е на 28 години. Разликата между Стойчо Младенов и Милен Радуканов е като Лондон и Лом. Много директори в ЦСКА обичат клуба само за заплата. Десет шефове се събраха, всеки тегли чергата към себе си и прави интриги. Няма оправия, само Христо Стоичков може да спаси ЦСКА. Ако и от него няма респект, значи край на всичко”, завърши големият футболист на “армейците”./БЛИЦ