Играй БЛИЦ ГЕЙМ - ТУК!

Треньорът на ЦСКА Милен Радуканов информира, че снощи е имал среща със собственика на клуба Димитър Борисов и спортно-техническия директор Емил Костадинов. На нея е станало ясно, че специалистът ще изпълни договора си, който е до края на сезона. Радуканов изрази мнение, че загубата във вечното дерби с 1:2 от "Левски" няма да се отрази на работата му.

"Загубихме, но мисля, че останаха доволни всички зрители по трибуните. Получи се добър, качествен двубой. Ако бяхме вкарали в 90-ата минута отзивите и реакциите щяха да са различни. Ако Анисе беше паднал, щеше да има 100-процентова дузпа и червен картон. В края "Левски" натисна и заради това хората се заблуждават за случилото се", заяви Радуканов при гостуването си в предаването "Зона спорт" по btv action.

"Г-н Живков има право на своето мнение. Съгласен съм с него, че такъв мач се печели без страх. Или го преодоляваш и ставаш голям, или слизаш от сцената", каза треньорът по повод обвинението на Венци Живков. Изпълнителният директор в ЦСКА заяви, че именно Радуканов носи основна вина за поражението от "Левси".

"Снощи се срещнах с президента Борисов и г-н Костадинов и смятам, че нещата са нормални и гледаме напред. Продължаваме да работим, не съм усетил някакви сътресения", коментира наставникът на ЦСКА.

"Естествено, трябва да се поучим от грешките си, за да се развиваме. Генералната работа ни предстои, за да разрешим проблемите на клуба. Виждате колко години не можем да спечелим шампионската титла, оставаме си с една Купа и Суперкупа", продължи Радуканов.

"Договорът ми е до юни месец, с опция за удължаване за 2 години. Продължавам да работя до лятото и няма да си подавам оставката. Взимам нормални пари, не по 40-50 хиляди лева. До лятото ще се раздавам напълно и ще работя по 24 часа на ден. Докато са доволни от мен, ще остана. Когато решат, че не им трябвам, това е", каза още Радуканов.

"Някои ме съветваха да не се захващам с тази работа заради това, че идвам по средата на сезона, че не съм правил подготовка. Но покана от ЦСКА не се отказва. Това е риск, който съм поел. Предишният път се появи трети човек, който искаше властта в ЦСКА, но с ръководството не съм имал проблеми. Разделихме се приятелски тогава. Г-н Илиев е бивш футболист, играл дълги години в ЦСКА и гледа реално на нещата. Винаги съм готов да взема съвет от хора като Никодимов, Пенев, Стоичков, Костадинов, които са се занимавали с футбол. Когато мненията не са реални, просто не обръщам внимание", сподели Радуканов.

"Вчера бях афектиран и не успях, но днес искам да поздравя привържениците. Видяхте, нямаше освирквания, нямаше обидни думи, защото момчетата дадоха всичко от себе си, въпреки загубата. Искам да се извиня и на съдиите за някои неподходящи неща, които им казах. Трябва да има много работа и спокойствие, ясна цел и перспектива. Тогава ЦСКА ще се върне там, където му е мястотo", завърши наставникът на "червените".

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ