Бившият футболист и треньор на Левски Добромир Жечев коментира обявената от Наско Сираков новина, че "сините" ще имат нов собственик. Легендата посочи и кой е идеален за треньор на любимия му отбор.

"С надежда приемам новината, която съобщи Наско Сираков. Той е голямо име във футбола, така че смята, че ще направи всичко, което е необходимо. Амбициозна цел е построяването на стадиона, но вярвам, че може да се случи, щом анонсираният нов собственик е някакъв богаташ. В момента клубът няма нужните приходи и дано английският бизнесмен оправи нещата", коментира Жечев пред "Тема Спорт".

Бомба в БЛИЦ: Тайна среща Сираков – Стоилов, ето какво се разбраха!

"Когато има колебания в представянето на отбора, се търсят нови варианти. В момента не мога да кажа кой да е новият треньор на Левски. Най-добрият вариант е Станимир Стоилов, който записа много големи успехи с отбора, но не знам точно какво е неговото положение в момент. Сега Левски не разполага с много класни футболисти. Има добри играчи, но не много добри. Трябва да се вземат точно такива", добави "синята" легенда.

Купа на България - сезон 2020/2021
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството