Легендите на "Левски" и ЦСКА Добромир Жечев и Спас Джевизов заложиха за здрав мач и победа на тимовете си в утрешното дерби. Двамата бяха гости в сутрешния блок на ТВ7 и споделиха очакванията си за големия мач на българския футбол.
 
Джевизов заяви, че лошите моменти вече са зад гърба на "червените" и очаква добри времена. Двамата коментираха скандала със събличането на Ивайло Петев, при представянето му като треньор на "Левски".
 
"Не бих позволил такова отношение. Ще се защитя, нямаше да чакам Наско Сираков", заяви Джевизов. Жечев също осъди поведението на "сините" фенове и заяви, че Петев е трябвало да бъде изтеглен при нахлуването на феновете.
 
"Можеше да стане по-голям скандал. В такава ситуация е трудно да се реагира", заяви Жечев.
 
Двете легенди се обединиха около това, че в събота от 16:00 часа феновете на двата отбора трябва да бъдат на стадиона и да подкрепят любимия си тим.
 
"Стадионът ще се напълни. Не е нужно да има друга причина, за да може двата отбора да направят голям мач. В последните години не виждаме онзи футбол, който очакваме, но и двата тима ще излязат за победа", заяви Джевизов.
 
Жечев подчерта, че рядко "Левски" и ЦСКА излизат в дерби от позициите на отбори извън топ 3, но отбеляза, че точките са важни и за двата клуба и ще има битка за спечелването им.
 
Той категорично отрече възможността фенове на "Левски" и ЦСКА да се обединят за нападение срещу сирийски бежанци, каквито информации се появиха в родната преса днес.
 
"Феновете на двата отбора никога не може да се обединят. Такова нещо не може да се случи", заяви Жечев.