Холандският полузащитник на Левски Андвеле Слори отпада от сметките на треньора Ясен Петров за предстоящия мач с Локомотив (Пловдив). Срещата от 12-ия кръг на "А" група е утре от 18:00 часа на стадион "Георги Аспарухов".

Слори е с контузия от мача с Ботев от Елитната юношеска група до 19 години. Холандецът вкара едно от попаденията в двубоя, но напусна терена контузен.

Както е известно, освен него, извън състава са наказаните след дербито с Литекс (2:1) Веселин Минев, Владимир Гаджев и Дарко Тасевски.

В групата се завръща опитният Христо Йовов, както и Калин Щърков и Майкъл Тевия. С оглед на кадровите проблеми в тима е почти сигурно, че Божутера ще започне титуляр.

Опитният вратар Георги Петков за пореден път е отписан от Ясен Петров. Спецът включи в групата за домакинството на "смърфовете" Божидар Митрев и Кирил Акалски. /БЛИЦ

Групата на Левски за мача с Локо (Пд)
Вратари: Божидар Митрев, Кирил Акалски
Защитници: Дъстли Мулдер, Стефан Станчев, Иво Иванов, Йордан Милиев, Калин Щърков
Полузащитници и нападатели: Сержиньо Грийн, Майкъл Тевия, Александър Александров, Христо Йовов, Мариян Огнянов, Даниел Младенов, Жоазиньо, Александър Киров, Исмаил Иса, Лъчезар Балтанов, Гара Дембеле