Вратарят Кирил Акалски се очаква утре най-после да дебютира в официален мач на Левски. "Сините" приемат от 18:00 часа Локомотив (Пловдив) в среща от 12-ия кръг на "А" група.

Треньорът Ясен Петров сподели на днешната си пресконференция, че не е изключено под рамката да застане Акалски, който пристигна на "Герена" именно от състава на "смърфовете".

"Ще решим кой да пази в часовете преди двубоя", заяви Ясен Петров.

Спецът отново отписа опитния Георги Петков, който след срамното 0:5 от Спортинг (Лисабон) не е попадал в сметките му. За мача със "смърфовете" Петров ще избира между Божидар Митрев и Кирил Акалски.

Заради наказанието на Веселин Минев се очаква утре на левия бек да започне Дъстли Мулдер, който от началото на сезона е неизменен титуляр отдясно на отбраната. Мястото на холандеца пък ще заеме младокът Стефан Станчев, който рядко получава шанс за изява. /БЛИЦ

Групата на Левски за мача с Локо (Пд)
Вратари:
Божидар Митрев, Кирил Акалски
Защитници: Дъстли Мулдер, Стефан Станчев, Иво Иванов, Йордан Милиев, Калин Щърков
Полузащитници и нападатели: Сержиньо Грийн, Майкъл Тевия, Александър Александров, Христо Йовов, Мариян Огнянов, Даниел Младенов, Жоазиньо, Александър Киров, Исмаил Иса, Лъчезар Балтанов, Гара Дембеле