Левски набеляза за гонене още един от лидерите на отбора, на който договорът изтича в края на сезона. Става дума за бившия капитан Иван Горанов, който към днешна дата играе на „Герена“ като преотстъпен от белгийския Шарлероа, пише „Мач Телеграф“.

„Сините“ се опитват всячески да се отърват от Горанов, който ще бъде резерва през пролетта, а клубът му плаща по 11 000 лева на месец. Направен е неуспешен опит Горанов да бъде върнат на Шарлероа.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

Сега мениджъри, близки до Левски, издирват нов отбор на Иван Горанов, който да е готов да плаща посочената заплата на футболиста. Белгийският клуб е съгласен на такъв вариант. За тях важното е Горанов да не им е в тежест.

Както е известно, през тази зима Левски се подсили с бразилеца Цунами, който се очаква да бъде титулярен ляв бек през пролетния дял от шампионата.

Припомняме, че на "Герена" вече се отърваха от друг лидерите, който взимаше голяма заплата. Борислав Цонев премина в Черноморец (Одеса). БЛИЦ СПОРТ вече писа, че неговият брат-близнак Радослав има поставен ултиматум до 20 дни също да си намери отбор. Ради, също като брат си, получава по 10 000 евро месечно от "сините".

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Зимна подготовка 2022